Gæstebog

Hejsa
Hvis du har fundet hjemmesiden interessant, morsom, inspirende, provokerende, skrup skør eller ligende, ja eller købt en af mine malerier, så brug lige fem minutter og skriv en kommentar i min gæstebog, tak.
Ulla Göller

12 kommentarer til “Gæstebog”

 1. Har købt 3 malerier, som jeg netop har modtaget. Er super tilfreds og i det hele taget er jeg meget imponeret over hvor flotte de er. Meget pænere i virkeligheden, end på billederne. Så alt i alt en meget tilfreds kunde, som helt sikkert vender tilbage næste gang der bliver brugt for lidt kunst. Tak for handlen. 🙂

  Med venlig hilsen,
  John W. Jørgensen

 2. Har købt et af dine malerier, og jeg er meget glad for det.
  Det er meget klarer i farverne end det kan gengives på en skærm. Alt i alt er jeg meget glad og tilfreds. Vil ikke være bange for at handle med dig igen.

  Med venlig hilsen

  Jens E. Hansen

 3. Hej Ulla.

  Vil lige glæde dig med, at jeg har købt “smil og glæde” i Henne St. By. Flotte malerier med et godt budskab. Min lille datter er født på grøn stue, så det giver dem en ekstra betydning, samtidlig med, at jeg kender kunstneren.

  Med venlig hilsen

  Steffen Frederiksen

 4. Jeg er nu så heldig, at have et af dine smukke og sjove malerier hængende i mit hus og jeg er vild med det. Jeg beundrer dybt din helt specielle og unikke stil. Billedet er lavet på bestilling og du har til fulde levet op til mine forventninger. Jeg vil med glæde se på det hver dag, tusind tak for handlen :O)

 5. Hej Ulla.
  Fik et link til din side, da jeg stod og talte “billedkunstmatr.” i mine børns sfo i går.
  Dejlige livbekræftende ting du laver.
  Jeg gør selv lidt i det samme, er ret ny ud i det endnu, men håber da, at nå dertil at kunne lave en så flot hjemmeside som denne.
  Mvh Anette van Straaten

 6. Hej Ulla
  Jeg har modtaget maleriet – jeg er yderst tilfreds. Det er meget flot og rammen er monteret perfekt.
  Næste gang jeg skal købe et maleri vil jeg bestemt kigge forbi din hjemmeside.
  Hilsen
  Christian

 7. Ulla, jeg bliver glad når jeg ser dine skønne malerier, de får smilet frem i mit ansigt.
  Laver du også armbånd i orange nuancer?
  Mvh. Susanne Broch

  1. Hej Susanne
   Jeg har haft et enkelt armbånd i gule/cremfarvet nuancer, men laver dem ikke i orange.
   !000 tak for roserne, de varmede.
   Mvh. Ulla

 8. Hej Ulla
  Vi er superglade for vores to Raku-ugler! God kunst er en kilde til daglig glæde 🙂
  Lækker hjemmeside i øvrigt!
  Hilsen Jonas

 9. Fik malet stuen helt hvid for første gang og trængte til klare farver i et stort 140x70cm maleri med en god historie, det fik jeg i Metropol, er super tilfrreds og ude af “modehvid” og jordfarve- perioden ;o). En god ide med udstilling på arbejdspladen, ellers var jeg ikke blevet enig med mig selv om at jeg trængte til ny inspiration.
  Med venlig hilsen
  Gitte Fredenhardt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Ulla Henriksen

%d bloggers like this: