Velkommen

Velkommen til mit Galleri

IMG_20180831_092437.jpg

Mit navn er Ulla Henriksen  og jeg er fra det magiske år 1977 ;-). Jeg bor i Mejls på et magisk og fantasifuldt landsted sammen med min super skønne unger, mine dejlige bonusbørn og min vidunderlig kæreste. Jeg er uddannet folkeskolelærer og har selvfølgelig billedkunst som liniefag.

Jeg har malet og tegnet on-and-off i ca. 25 år og er selvlært. Jeg maler primært for at slappe/stresse af, men laver også bestillingsmalerier. Min billedkunstneriske stil er karakteriseret ved kontrastrige og farverige motiver, som gennem et bredt spektrum af kraftfulde udtryk, signalerer spontanitet, livskraft og glæde.
De sidste 12 år har jeg ligeledes kastet min kærlighed over lerets formgivende kraft, som jeg har udviklet stor passion til. Jeg arbejdet primært skulpturelt og holder meget af at kombinere mennesker, natur og dyr.

Kig forbi min facebook eller Instagram

https://www.facebook.com/GalleriGoller/

https://www.instagram.com/gallerigoller/

Køb og fragt

Køb og betaling:
Fra du bestiller maleriet til du modtager afhænger betalingen. Så snart beløbet for maleriet er indbetalt på min konto afsender jeg maleriet.
Du kan også selv komme og hente maleriet.

Transport:
Prisen for fragt er via et privat fragtselskab, så jeg ved mine malerier kommer sikkert frem.
Prisen vil blive lagt til prisen på maleret.

Risiko for forsendelse:
Risiko for maleriet overgår til dig som køber på leveringstidspunktet.

Kontakt

Hvis du har fundet et maleri, som har fanget din interesse, skal du være velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon.
Måske du finder en bestemt stil eller et motiv fascinerende og kunne tænke dig noget ligende, så kan vi sikkert godt finde en løsning.

Jeg kan træffes på følgende mailadresse:

uhgoller@gmail.com

eller tlf: 31785707

Ulla Henriksen

%d bloggers like this: